Details

  • Start 20:00 - 01 Mar 2020
  • End 23:50 - 01 Mar 2020
  • Urban Home, Pitești, Str. Victoriei Nr.17
  • +40 743 066 445
  • Free
Zile Ore Min Sec

În 2014, mai exact pe 28 februarie, ne luam inima în dinți și ziceam “what the hell”, hai să le arătăm oamenilor conceptul nostru de “casă”! I-am spus “home” pentru că pentru noi și suntem siguri că și pentru mulți dintre voi, e o a doua casă. O casă plină de petreceri, concerte, concursuri, energie, culoare și dragoste. Am început încet și am învățat ușor cum să “mergem” să descoperim lucruri noi și să vă aducem cele mai de actualitate evenimente.
După cum v-am obișnuit, ca și voi, de ziua noastră ne place să “go all out”, așa că am decis să sărbătorim 6 ani de Urban Home cu GRAMOFONE!!!

Hai să facem cunoștință cu ei:

“Totul a început odată cu lansarea albumului nostru “Confessions from the Belly of the Beast” în 2017. Albumul, împreună cu cele mai recente single-uri (Mr. Government și Heart & Soul) ilustrează frământările omului modern și realitățile distopiei în care trăim.
Mai simplu spus:
“I’m smart and I’m in control”
Pentru că toți am simțit măcar o dată teama de a nu ne blaza și ne-am confruntat cu sentimentul că munca pe care o facem în fiecare zi de la 9 la 5 este mecanică și fără vreun scop sau impact. Cu toții resimțim impactul pe care-l au propaganda, mass media sau nepăsarea politicienilor asupra societății noastre și înțelegem încet, încet că nu avem decât parțial control asupra vieților noastre.
“I don’t like smothering my urges just to get my cut”
Trebuie să ne facem auziți, să trezim oamenii la realitate, să le oferim genul de muzică de suflet fără să neglijăm esență mesajului care se resimte puternic cu fiecare vers.
Hai să facem muzică de suflet și care să transmită un mesaj cu care rezonăm.

In 2019, Gramofone a avut parte de un an plin: a cântat în deschidere pentru Bon Jovi în cadrul concertului susținut la București, în Piața Constituției și a urcat pe scenele unora dintre cele mai importante festivaluri din România: Electric Castle, Afterhills, Artmania / East European Music Conference, Europa FM live pe plajă, Street Food Festival și nu numai.”

URBAN HOME – FRIENDS – FAMILY – FOREVER
www.facebook.com/Urban.Home.Pitesti
www.instagram.com/urbanhomeclub