Details

  • Start 22:00 - 18 Oct 2019
  • End 03:00 - 19 Oct 2019
  • Urban Home, Pitești, Str. Victoriei Nr.17
  • +40 743 066 445
  • Tickets
Zile Ore Min Sec

Vinerea asta avem plăcerea să ne revedem cu un prieten drag: Not So Common Dj – nscdj. Îl știți deja bine dar dacă e prima dată când il ascultați aveți aici câteva cuvinte despre el:
George
şi-a ales corect alter ego-ul: NotSoCommonDJ. Un personaj complet sărit din tipare, crescut şi educat (muzical) în Bucureştiul nouăzecist, devenit raver cu program fix în perioada în care Breakbeat-ul era rege, dicţionar ambulant de muzică electronică pe parcurs şi DJ cu normă întreagă într-un peisaj muzical ceva mai diversificat, dar puternic concentrat pe dans.

În 2006 s-a aşezat pentru prima oară în faţa unui mixer, iar de atunci a devenit responsabil pentu un stil propriu şi personal de magie auditivă care îmbină ca la carte muzica electronică scoasă din manualele de istorie cu sunete pe val sau rupte din trend-urile viitoare şi tehnica de mixat cu showmanship-ul.

Obsesiile sale încep şi se termină cu The Prodigy, îi includ pe Limp Bizkit, New Order, Nirvana, Chemical Brothers sau James Zabiela, iar printre ele a descoperit şi amestecul perfect dintre efervescenţa Ghetto Funk-ului, energia Drum&Bass-ului, greutatea Dubstep-ului, diversitatea EDM-ului, nostalgia Breakbeat-ului sau Electro-ului şi freshness-ul Glitch-ului sau Trap-ului. Aşa se prezintă mereu la pupitru şi tot aşa a mixat alături de: Noisia, Plump DJs, Krafty Kuts, Stanton Warriors, Funkanomics, Featurecast, Pimpsoul, JFB, Kosheen, Andy Smith, DJ Food, Ed Solo, printre mulţi alţii.

Se simte cel mai bine pe scenele de festival, dintre care a bifat B’Estfest, Peninsula Felsziget, Electrocord Playground, sau Electric Castle, dar înafara sezonului îşi consumă energia în cluburi de pe tot teritoriul românesc: de cele mai multe ori în capitală dar şi în alte oraşe active…
Garda veche din capitală l-a prins şi în locaţii arhicunoscute sau non-conformiste ca The Web Club, Space, Embryo, Sex Tower Underground Power sau Palatul Universul.

Atunci când nu are căştile pe urechi se ocupă de proiectul său de suflet, Electrocord, un concept de label ale cărui baze le-a pus în 2009 şi care, între timp, s-a transformat într-un brand de organizare de evenimente în plină ascensiune şi o comunitate EDM care aduce laolaltă energiile creative a numeroşi artişti, producători şi DJ locali sau internaţionali.
Electrocord promovează muzica electronică de calitate aici: www.facebook.com/electrocord www.soundcloud.com/electrocord.

De curând a început să mixeze câte ceva din ceea ce ascultă acasă: Trip Hop, Downtempo, Soul, Funk sau Lounge, sub aliasul Soul Surfin.

Pe NotSoCommonDJ îl găseşti pe www.facebook.com/notsocommondj
şi îl asculţi pe www.soundcloud.com/notso-commondj

URBAN HOME – BASS MUSIC
www.facebook.com/Urban.Home.Pitesti
www.instagram.com/urbanhomeclub