Details

  • Start 21:00 - 10 Jan 2020
  • End 03:00 - 11 Jan 2020
  • Urban Home, Pitești, Str. Victoriei Nr.17
  • +40 743 066 445
  • Tickets
Zile Ore Min Sec

Vineri, 10 ianuarie, la Urban Home în Pitești (str. Victoriei nr. 17), trupa byron va susține concertul de lansare a celui de-al șaptelea album de studio – „Nouă”! Biletele la concertul din Pitești sunt disponibile în avans pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet la prețul de 35 de lei (presale) sau 20 de lei (preț redus pentru elevi și studenți, valabile la intrare cu carnetul vizat la zi). La intrare, biletele vor fi 40 de lei.

„Nouă” este un album despre noi, despre România, dedicat nouă. Un carusel muzical cu 12 piese despre emigranți dar și despre noi, cei rămași acasă. Un album despre inconștientul colectiv, despre tăceri și mersul nostru zilnic pe ață. Albumul este disponibil pentru streaming și download pe toate platformele digitale: https://byron.lnk.to/Noua

byron – Consumatori de vise (lyric video)
https://youtu.be/ZKUavvKfmGw

Noul album byron va fi primul de până acum compus direct în limba română ca proiect de sine stătător. Piesele noi duc sound-ul trupei în zone incitante și ne-explorate până acum, păstrând însă elemente cheie precum clapele melodice, versurile cu substrat și vocea inconfundabilă a lui Dan Byron. Cele trei single-uri lansate până acum – „Anima”, „Continuum” feat. Lucia și „Nouă” – conturează profilul unui album complex, cu o plajă foarte largă de stări muzicale.

byron – Nouă (official video)
https://www.youtube.com/watch?v=LIC2275QsCc

byron:
Dan Byron – voce, chitară, flaut
Sergiu „6” Mitrofan – clape, chitară, voce
Dan Georgescu – chitară, programare
Laszlo Demeter – bass
Ovidiu Cristian – tobe, percuții

www.byron.ro
https://fb.com/byronmusic
https://instagram.com/byronband